Virtuell Assistent

Anlita en virtuell assistent, antingen kortsiktigt eller långsiktigt. Alla behöver hjälp ibland, och det kan vara både tidsbesparande och lönsamt att anlita en assistent. Få hjälp till allt inom administrativt arbete, löpande marknadsföring, underhåll av webbsidor, sociala medier och företagsekonomi. Fokusera på er kärnverksamhet och anlita en digital assistent som tar hand om det andra.

Fördelar med en virtuell assistent

w

Effektivisera din tid

En virtuell assistent, är ett relativt nytt koncept i Sverige. Många väljer att anlita en assistent just för att de kan lägga sin tid på rätt saker – tid till kärnverksamheten. Du får hjälp till administrativa uppgifter, koordination av projekt, events, marknadsföring, företagsekonomi, webb och sociala medier. Se på vår virtuella assistent som din högra hand.

w

Anlita istället för att anställa

Alternativet till att anlita en virtuell assistent är ofta att anställa en. Fördelen med att anlita en virtuell assistent på konsultbasis är att du bara betalar för de timmar du verkligen behöver. Du slipper även ansvar för anställning. Den virtuella assistenten kan jobba på distans, – var som helst.

Vad Digna erbjuder

Hos oss kan du få hjälp till administrativa uppgifter genom att anlita en virtuell assistent. Vi har även erfarenhet och kompetens av löpande uppgifter inom marknadsföring, sociala medier, webbsidor, grafisk design, och företagsekonomi.

Berätta för oss vilka behov ni har av en assistent, hur många timmar det gäller, och vilken tidsram, så sätter vi ihop ett förslag som passar båda parter.

Pris för en virtuell assistent

Priset för att anlita en virtuell assistent beror på arbetsuppgifter och omfattning. Pris är från 475 kr per timme och uppåt. Be om en offert nedan, så hör vi av oss.

Virtuell assistent Sverige pris 2

Redo att anlita en virtuell assistent?

Ta kontakt för ett trevligt samtal, så kan vi prata om hur vi bäst kan hjälpa er.