WordPress support
& underhåll

Digna erbjuder professionellt underhåll och WordPress support för webbplatser samt e-handel till företag och projekt. Det är viktigt med säkerhet. Man måste skydda sin information på hemsidan, för att undvika hackerattacker. Det krävs att hemsidan är uppdaterad, både plugins och WordPress-installationen, samt Woocommerce (om du har e-handel). Ofta har man inte tid eller kunskapen till att göra uppdateringar av plugins och WordPress. Nya uppdateringar kommer dock ständigt. Dessa är det viktigt att uppdatera. Vi hjälper er med detta.

WordPress support & underhåll – månadsavtal

Vi erbjuder olika paket till WordPress support och underhåll. Pris och typ av underhåll & support varierar. Ni får hjälp med uppdateringar av plugins, uppdateringar av WordPress-installationen, backup av hemsidan, support på e-post, säkerhet, uptime, och evt. annat underhåll. Vi kan självklart skräddarsy ett underhåll & support-paket till er om ni behöver något utöver dessa WordPress-paket under.

Priserna är per månad och är exkl. moms. I dessa avtal gäller endast 1 månads uppsägning.

Vi skyddar och underhåller er WordPress-webbsida

Uppdateringar av plugins

Det kommer ofta nya uppdateringar till olika plugins, som bör uppdateras snarast. Vi uppdaterar plugins regelbundet till er WordPress-sida för att öka säkerheten.

Uppdateringar av WordPress-installation

I tillägg till plugins ser vi till att nyaste versionen av WordPress uppdateras på er hemsida. Uppdateringar av själva WordPress-installationen är viktig dels för säkerhet och dels för att hemsidan ska fungera optimalt.

Säkerhet

Vi ser till att er hemsida har en brandvägg och allmänt skydd mot malware, virus, och hackerattacker, som tyvärr förekommer.

Övervakning av innloggningssidan

Vi övervakar er inloggningssida så att inga obehöriga försöker ta sig in genom att logga in på sidan. Om detta sker blockerar vi dessa.

Backup

Vi tar regelbundna backups av innehållet till webbsidan. Om ni behöver återställa er hemsida till en tidigare version, så kan vi även hjälpa er med detta.

Övervakning av drift

Vi övervakar sidan för evt. nedtid som kan uppstå vid olika problem. Om sidan inte fungerar av någon anledning, så får vi besked och kan börja felsöka.

Premium WordPress support & underhåll

w

Support

Ta kontakt om det uppstår frågor eller problem med sidan. Om ni önskar nya funktioner, plugins eller andra lösningar till er hemsida, så hjälper vi er med detta.

Behandling av innehåll

Vi kan hjälpa till med löpande uppdateringar av innehåll till hemsidan, vare sig det är text eller bilder, grafik, eller marknadsföring.

Reparation av hackad webbplats

Om hemsidan har fått malware, virus, och blivit utsatt för en hackerattack, kan vi hjälpa er att lösa problemen.

Har du frågor om WordPress support och underhåll?

Om du har frågor om underhåll & support av WordPress eller Woocommerce, ta kontakt för ett trevligt samtal.
Ta kontakt